Saznajte kako postati dio Stars4Media programa!

Jeste li medijski profesionalac i imate cool ideju, ali nemate financijskih sredstava? Tada bi program Stars4Media mogao biti pravo rješenje za vas!

Stars4Media prvi je europski program razmjene inovacija čiji je cilj olakšati suradnju između medijskih profesionalaca, ubrzati medijske inovacije i prekograničnu suradnju.

Nakon što je tijekom prvog izdanja podržao uspješne inicijative 105 medijskih profesionalaca, koji djeluju kao slobodnjaci ili iz medijskih organizacija, program je nedavno pokrenuo novi Poziv za inicijative.

Tim Stars4Media za vas organizira neformalnu informativnu radionicu i sesiju pitanja i odgovora kako bi odgovorio na sva vaša pitanja u vezi s pozivom, postupkom prijave, odabirom inicijativa i fazom provedbe.

Iskoristite ovu priliku za susret s timom i pridružite se raspravi, zajedno sa ostalim zainteresiranim kandidatima. Događaj se održava u četvrtak, 18. ožujka u 17 sati, putem Zooma. Da biste rezervirali svoje mjesto, kliknite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031