Raspisan Javni poziv za financijsku pomoć honorarcima!

Vijeće za elektroničke medije raspisalo je Javni poziv o mjerama pomoći honorarnim medijskim djelatnicima kojima je zbog epidemije bolesti COVID-19 otkazana suradnja odnosno onemogućeno redovno djelovanje.

Prijave se podnose od 14. svibnja do 28. svibnja 2021. godine na adresu e-novinari@aem.hr na obrascu prijave za potporu.

Honorarnim medijskim djelatnicima (novinari, fotografi, snimatelji) koji mogu dokazati da im je zbog posebnih okolnosti uvjetovanih koronavirusom onemogućeno ili bitno otežano obavljanje profesionalne djelatnosti isplatit će se jednokratna potpora temeljem Odluke Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Pravo na jednokratnu potporu ostvaruje se temeljem ispunjene Prijave kojim se evidentiraju osnovni kriteriji za ostvarivanje prava na potporu.

Agencija za elektroničke medije može zatražiti od strukovnih i profesionalnih udruženja medijskih djelatnika provjeru dostavljenih podataka, na što podnošenjem prijave podnositelj prijave daje svoju privolu, navode iz VEM-a.

Iz AEM-a  mole da eventualne upite šaljete na adresu elektroničke pošte e-novinari@aem.hr.

Nadamo se da uskoro nikome više neće trebati ovakva vrsta pomoći, ali do tada nemojte propustiti priliku i javite se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031