Prijavite se na drugo izdanje Stars4Media!

Drugo izdanje programa razmjene i obuke Stars4Media sada je otvoreno za medijske profesionalce iz različitih zemalja EU-a koji žele razviti nove medijske proizvode ili testirati inovativne ideje. Poziv za prijavu trajat će do 1. srpnja 2021. godine.

Program koji financira EU rođen je s ambicijom da učini medijski sektor održivijim promicanjem inovacija i kvalitetnog novinarstva te izgradnjom novih partnerstava između medijskih organizacija širom Europe. Prvo izdanje započelo je krajem 2019., malo prije pandemije COVID-19. Unatoč turbulentnoj godini, uspješno je podržao 105 medijskih profesionalaca iz 42 medija u 17 europskih zemalja.

Konkretno, Stars4Media omogućuje medijskim profesionalcima (reporteri, web programeri, stručnjaci za umjetnu inteligenciju …) da tijekom četiri mjeseca rade na inovativnom suradničkom projektu, koji uključuje najmanje dvije medijske organizacije iz dvije različite države EU-a za suradnju na uredničkoj, tehnološkoj ili organizacijskoj razini. Medijske organizacije, ali i slobodni novinari, mogu sudjelovati s multidisciplinarnim timom u obradi jedne od sljedećih tema:

Novinarstvo, povjerenje i sudjelovanje
Medijska tehnologija i marketing
Ostale inovacije

Da bi sudjelovali, zainteresirani medijski profesionalci, novinari i medijske organizacije trebali bi pročitati Poziv za inicijative i predati prijavu u dva roka: 1. svibnja 2021. i 1. srpnja 2021.

Nakon dvije mogućnosti za prijavu, neovisni žiri sastavljen od medijskih stručnjaka odabrat će prijedloge za inicijative koje će dobiti financiranje.

Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031