Otvorene su prijave za SEEMO nagradu za istraživačko novinarstvo

Nagrada CEI SEEMO za izvanredne zasluge u istraživačkom novinarstvu namijenjena je promicanju visokokvalitetnog istraživačkog novinarstva i priznavanju napora medijskih profesionalaca da istraže teme, često radeći u teškim uvjetima.

FOKUS 2021.

Pandemija COVID-19 rezultirala je socijalno-ekonomskom i zdravstvenom krizom na više razina, s učincima na zaposlenost, dohodak, obrazovanje, mentalnu dobrobit, rodne nejednakosti u svim dobnim, etničkim i socijalnim skupinama.

U tom okviru, CEI SEEMO nagrada 2021. želi promovirati rad istraživačkih novinara koji su pridonijeli skretanju pozornosti na socio-ekonomski utjecaj pandemije na živote ljudi, posebno istražujući priče usredotočene na spol, mlade, manjinske skupine i ljude s invaliditetom.

PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI

Poziv je otvoren za državljane 17 država članica CEI: Albanije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Italije, Moldavije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Poljske, Rumunjske, Srbije, Slovačke, Slovenije, Ukrajine.

Nagrada je podijeljena u dvije kategorije:

1. PROFESIONALNI NOVINARI 4.000 EUR
2. MLADI PROFESIONALNI NOVINARI (rođeni / nakon 1991.) 1.000 EUR

Sve detalje o prijavi nađite OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031