Još stignete osvojiti 1000 eura i sudjelovati na festivalu Voices!

Prvi festival novinarstva i medijske pismenosti koji će se održati u Firenci od 14. do 16. ožujka 2024. nudi novinarima i zagovarateljima medijske pismenosti ukupno 10 nagrada od 1000 eura za sudjelovanje na prvom izdanju festivala.

Ako ste profesionalac predan bilo kojem od ova dva područja koji može pokazati relevantnost, utjecaj i inovativnost u svom radu, mogli biste biti jedan od 10 nagrađenih.

Pročitajte kriterije za kategoriju Novinarstvo

Počitajte kriterije za kategoriju Medijska pismenost

Svi dobitnici bit će predstavljeni tijekom prvog izdanja Voices Festivala u Firenci, a imat će i osiguran prostor za predstavljanje svog rada festivalskoj zajednici.

Prijave se zaprimaju putem obrasca. Sve upite možete slati timu Voicesa na voices.festival@eui.eu

Tijekom tri dana, prvo izdanje festivala istraživat će ključne teme koje oblikuju naš odnos s informacijama i medijima kroz razgovore, interaktivne radionice, izložbe i mogućnosti umrežavanja.

Teme kojima će se baviti rasprave su umjetna inteligencija i novinarstv, dezinformacije, sigurnost novinara, izazovi unutar ekonomskih modela medija, medijska pismenost, integritet izbora, EU zakonodavstvo o medijima, digitalno roditeljstvom i digitalno blagostanje…

Nakon Firenze, Festival će krenuti na putovanje kroz različite europske gradove kako bi istaknuo slobodu medija i medijsku pismenost kao esencijalne elemente za funkcioniranje naših društava. Drugo izdanje festivala održat će se tako u Zagrebu u veljači 2025. godine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031