Godišnja skupština Europske federacije novinara u svibnju u Zagrebu

Sindikat novinara Hrvatske i Hrvatsko novinarsko društvo iduće će godine biti domaćini godišnje Skupštine Europske federacije novinara, koja će se održati u Zagrebu 18. i 19. svibnja 2020. u Novinarskom domu. – Zaista smo zadovoljni što smo dobili organizaciju tako važnog događaja te što će se u svibnju na jednome mjestu, u Zagrebu, okupiti stotinjak europskih novinarki i novinara kako bi među ostalim raspravljali o gorućim problemima u novinarstvu.

Važno je pritom naglasiti kako će to biti još jedna sjajna prilika da Hrvatsko novinarsko društvo i Sindikat novinara Hrvatske – i to u vrijeme hrvatskog predsjedanja EU-om – skrenu pozornost na probleme s kojima se suočavaju novinari i mediji u Hrvatskoj, stoji u kratkoj zajedničkoj izjavi predsjednice SNH Maje Sever i predsjednika HND-a Hrvoja Zovka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031