Amplify Europe otvara poziv za prijave digitalnih medija u Hrvatskoj

Nakon uspješnog pokretanja prve faze programa potpore poslovnoj održivosti i inovacijama za digitalne medije u Bugarskoj i Rumunjskoj, Amplify Europe sada je otvoren za prijave iz Hrvatske.

Amplify Europe podržava razvoj publike neovisnih digitalnih medija, koji moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

  • Kandidati moraju biti male ili srednje nezavisne medijske tvrtke, najmanje šest mjeseci postojanja, s digitalom u srži svog poslovanja.
  • Kandidati bi trebali imati određeni projekt poslovanja/projekta prihoda/transformacije na kojem planiraju raditi tijekom sljedećih 12-24 mjeseca (ili ranih faza postojećeg projekta), koji se odnosi na jedno ili više od sljedećih područja fokusa:

Nove mogućnosti prihoda : Inovativna rješenja za izazove prihoda s kojima se medijske tvrtke suočavaju – otvaranje novih izvora prihoda kako bi medijske organizacije postale održivije i neovisnije.

Izvorni digitalni proizvodi : Novi pristupi prikupljanju vijesti i informacija, te izvješćivanju, pripovijedanju i distribuciji, koji prihvaćaju mogućnosti tehnologije i pridonose održivosti.

Doseg izvan glavnog grada/velikih gradova : Inovativni pristupi radu izvan velikih urbanih područja ili onih koji su uglavnom nedovoljno pokriveni postojećim medijima.

Inovacija u distribuciji : Medijska tehnologija i alati koji pomažu u distribuciji lokalnih i relevantnih vijesti na isplativ i održiv način.

Prijelaz na digitalno : Pronalaženje i implementacija rješenja, proizvoda ili procesa koji pomažu  medijima da transformiraju svoje poslovanje.

Krajnji rok za prijavu je 13. lipnja 2023.

Prijavite se ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!