Sindikalna kuhinja i na našem Youtube kanalu

Kako bi sindikate, sindikalizam i radničke teme u medijima i novinarstvu približili široj publici i učinili više zanimljivim, odlučili smo se na nesvakidašnji pristup i u video podcastu Sindikalna kuhinja spojili smo kulinarstvo i dobru diskusiju.

U prve dvije epizode imali smo pomalo različite goste. U prvoj epizodi gostovala je Mirjana Rakić koja je pričala o tome što je htjela studirati, studiju novinarstva, ali i Ukrajini, vanjskoj politici, Borisu Johnsonu. Ako još niste, svakako pogledajte prvu epizodu s Mirjanom.

U drugoj epizodi Maja je ugostila studente s Fakulteta Političkih znanosti, a koji su govorili o studiju novinarstva, radu uz studiranje, aktivizmu, budućnosti rada u medijima itd. Poslušajte i pogledajte Mariju, Antona i Marjana, sugovornici koji itekako imaju puno toga za reći.

Sindikalna kuhinja nastala je u sklopu projekta Sindikati za pravedan oporavak, koji je financijski podržan od Europske unije, a provodi ga Europska federacija novinara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031