Kako ojačati lokalne medije? Saznajte na konferenciji “Modeli financiranja lokalnih medija”!

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) i Sindikat novinara Hrvatske (SNH) održat će 31. kolovoza u 11 sati u Velikoj dvorani Novinarskog doma u Zagrebu (Perkovčeva 2) završnu konferenciju u sklopu projekta Modeli financiranja lokalnih medija financiranog iz fonda ACF Hrvatska.

Na završnoj konferenciji predstavit će se Analiza financiranja lokalnih medija iz javnih sredstava i Modele javnog financiranja lokalnih medija s preporukama.

Nakon predstavljanja bit će održana rasprava s gradonačelnicima i predstavnicima jedinica lokalne samouprave, predstavnicima medija, predstavnicima Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i Hrvatske zajednice županija, novinarima i zainteresiranom javnošću.

Na konferenciji će sudjelovati predsjednik HND-a Hrvoje Zovko, predsjednica SNH Maja Sever, istraživačice projekta Melisa Skender i Andrea Milat, a pozvani su gradonačelnici i predstavnici jedinica lokalne samouprave koje smo posjetili u okviru projekta (Daruvar, Makarska, Pazin, Rijeka, Sisak, Split, Šibenik, Vinkovci, Virovitica, Zagreb).

Konferenciju će biti prenošena uživo na HND-ovoj stranici na Facebooku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!