Ispunite anketu HND-a o sigurnosti novinara!

Hrvatsko novinarsko društvo sudjeluje u Regionalnom istraživačkom projektu čiji je cilj procijeniti razinu medijskih sloboda i sigurnosti novinara u Hrvatskoj i regiji.
Kao dio projekta provodimo anketu temeljenu na Worlds of Journalists Study, znanstvenom projektu koji je pokrenut da bi se redovno procjenjivalo stanje u novinarstvu u svijetu. Najvažniji cilj studije je pomoći medijskim stručnjacima, praktičarima i kreatorima medijskih politika da bolje razumiju okolnosti i promjene u profesionalnoj orijentaciji novinara, uvjete i ograničenja u kojima rade, kao i društvenu funkciju novinarstva u svijetu promjena.
Popunjavanje upitnika traje oko 15 minuta, a nalazi se ovdje: https://forms.gle/pErAC43BXT6uAFeU9

Anketa je anonimna, od vas se ne traži nijedna informacija koja bi odgovore na pitanja mogla povezati s vama. Jamčimo vam da će informacije koje dobijemo ostati povjerljive. Vaše odgovore neće vidjeti nitko osim ovlaštenog osoblja koje radi na projektu. Sudjelovanje je potpuno dobrovoljno te ne morate odgovoriti na pitanja na koja ne želite.

Hvala!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Imate problem ili nedoumicu? Tražite savjet ili bi htjeli nešto predložiti? Slobodno nam se javite!


Deprecated: Funkcija the_block_template_skip_link je zastarjela od inačice 6.4.0! Umjesto toga upotrijebite wp_enqueue_block_template_skip_link(). in /home/snhhr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031